Over ons

Over ons

BusinessCom B.V. is actief op de Benelux markt met distributie, advisering en ondersteuning van ICT producten/projecten. Vanuit de twee vestigingen: Veghel (NL) en Mechelen (Televersal BeLux), bedient BusinessCom +/- 1400 resellers in het MKB- maar ook het grootzakelijk -segment. BusinessCom B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17146496 met BTW nummer NL8107.99.121.B.01.

BusinessCom is een one-stop-shop voor traditionele en cloud telefonieproducten. Wij onderscheiden ons al 15 jaar in visie, kennis, ondersteuning en sterke relaties. Nu en in de toekomst staat de dienstverlening richting onze resellers en partners centraal. Met deze pijlers zorgen wij voor de beste oplossingen voor telecom/ICT resellers in de Benelux.

De belangrijkste pijlers van het productportfolio worden gevormd door de productlijnen van Mitel, Ascom, My-Connect, ClearVox, Jabra, NETGEAR, Alcatel-Lucent Enterprise en Unify. Om het one stop shop-principe te kunnen waarmaken, bevat het portfolio momenteel ook o.a. de merken Advitronics, Audiocodes, Cisco, Doro, DrayTek, Estos, Fasttel, Gigaset, Gigaset Pro, Konftel, Patton, Plantronics, Polycom, Robin, Spectralink en Tiptel.

Middels de diensten van BusinessCom verzekeren we resellers o.a. van:

  • (Pre-)Sales ondersteuning;
  • Logistieke invulling;
  • Diverse CommerciĆ«le en technische opleidingen/workshops waarbij BusinessCom de Unify Academy (UA) is voor Unify;
  • Snelle RMA afhandeling door ons eigen reparatiecentrum;
  • Support desk voor ondersteuning via mail, telefoon of op locatie;
  • Informatie via website, (elektronische) nieuwsbrief , BusinessCom app , informatiesessies en persoonlijk contact;
  • Marketing ondersteuning.

Voor onze klanten betekent dit alles dat, samen met de diensten van onze resellers, er een totaal oplossing van topniveau geboden wordt.