Een compleet portfolio

Training Center

OpenScape Business Sales Update Training

Data & inschrijven

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die OpenScape Business (OSBiz) gaat verkopen, adviseren of op de hoogte wil zijn van de mogelijkheden van OpenScape Business. Of je nu verkoper, projectleider, adviseur of consultant bent: iedereen die commercieel in aanraking komt met OSBiz heeft deze opleiding nodig. Deze sales update is alleen indien je al helemaal op de hoogte bent van HiPath 3000 en OpenScape Office V3R3. Beschik je nog niet over deze voorkennis dan is er een volledige OSBiz Basis Sales Training beschikbaar.

Inhoud

  • Overzicht van OpenScape Business, de markt, klanten en strategie;
  • Kort overzicht van functionaliteit van OpenScape Business:
  • Verschillen in implementatie tussen HiPath 3000 en OpenScape Business;
  • Hardware en licentie overzicht;
  • Migratie en upgrade van HiPath 3000;

Voorkennis

Om in aanmerking te komen voor deze update sessie moet je de stof die in de commerciële basiscursus HiPath 3000 V9 en OpenScape Office V3 R3 behandeld wordt in praktijk kunnen brengen. Je bent dus volledig op de hoogte van de mogelijkheden, hardware en licenties van HiPath 3000 en OpenScape Office V3 R3. Het beschikken over de SOCA Sales SMB certificering is een pre.

Kosten

Aan deze opleiding zijn GEEN kosten verbonden.

Belangrijk

Voor de gratis commerciële opleiding zal bij niet tijdig annuleren € 250,- in rekening worden gebracht. Kosteloos annuleren kan tot maximaal 72 uur (3 werkdagen) voor aanvang van de opleiding

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00